Afbeelding
Afbeelding

Allkoestiek

  • » Nieuw

Allkoestiek neemt deel aan dé vakbeurs voor proffesionals in het onderwijs: NOT 2015. En daar pakken ze flink uit! Als publiekstrekker hebben we een deel van de stand ingericht als mini-basketbal veldje en worden bezoekers uitgedaagd om hun schotvaardigheid te testen. Voor Allkoestiek een sympathieke actie om in gesprek te komen met de doelgroep.

Akoestiek in scholen - en in het bijzonder die voor klaslokalen, aula's en sprortzalen - is een van de specialismen van Allkoestiek. Ze hebben hier ook bijzondere resultaten geboekt.

OPDRACHTGEVER
Allkoestiek

CONCEPT EN DESIGN
Reinier Poelhekke


Afbeelding
Afbeelding

Orgaworld

Bij Orgaworld draait alles, maar dan ook álles om het realiseren van duurzame vooruitgang. Die bereiken ze door gebruikmaking van veelal zelf ontwikkelde, ‘slimme’ technologieën en door constante verbetering van onze processen. Dit DNA loopt als een rode draad door de geschiedenis van het bedrijf en vormt de basis voor het succes én dat van hun opdrachtgevers. In nauwe samenwerking met hen ontwikkelen, creëren en beheren ze nieuwe state-of-the-art installaties die uitzonderlijk goede (milieu)prestaties leveren.

Met veel plezier en geduld hebben we een heldere en robuste positionering neergezet die tot uitdrukking komt in deze dynamische, internationale responsive website.

OPDRACHTGEVER
Orgaworld

POSITIONERING
Bart Houwink en Reinier Poelhekke i.s.m. Orgaworld

CONCEPT, COPY EN DESIGN
Bart Houwink en Reinier Poelhekke

TECHNISCHE REALISATIE
IT2


Afbeelding
Afbeelding

LEF

  • » Nieuw

Met LEF, dat staat voor Louwman Exclusive Finance, maar dat uiteraard een dikke knipoog is naar de behoudende leaserijder die vaak toch voor de bekende en gangbare leasemerken kiest, betreedt Louwman Exclusive de zakelijke leasemarkt. Speciaal voor de introductie van LEF heeft Louwman Exclusive voor de Maserati Ghibli en de Maserati Quattroporte, de 'Edizione Aziendale' samengesteld. Een business edition van Italiaanse signatuur met een rijke uitrusting voor zakelijk gebruik. Met deze Aziendale-uitvoeringen, die alleen verkrijgbaar zijn bij Louwman Exclusive, heeft het Utrechtse bedrijf met Maserati een volwaardig en scherp geprijsde concurrent in de zakelijke leasemarkt. Yowza! mocht creatief meesturen en tekende voor het projectlogo, direct mail en advertentie.

OPDRACHTGEVER
Bite The Lemon

CONCEPT & DESIGN
Bite The Lemon
i.s.m. Reinier Poelhekke


Afbeelding

Dijkstra&Jager advocaten in strafzaken

Hetty Dijkstra en Ruth Jager zijn advocaten in strafzaken. Ze hebben zich gevestigd in de voormalige Prodentfabriek in Amersfoort. Als je er binnenkomt, hangt de frisse lucht van menthol nog altijd een beetje in de lucht. Bij zo'n fris onderkomen hoort natuurlijk een frisse huisstijl en dito website.

OPDRACHTGEVER
Dijkstra&Jager

DESIGN, ART DIRECTION & PROJECTBEGELEIDING
Reinier Poelhekke

FOTOGRAFIE
Caraut

DEVELOPMENT
Jeroen Wiegers

een project omhoog